GYÁRTÁS

Ez az oldal egy ideiglenes weboldal, míg az új oldal el nem készül.
Addig szíves türelmét kérem!

 

 

Ha éppen nincs garázsom raktáron, akkor azt rövid határidőn belül le tudom gyártani.
A garázs megrendelését csak írásban fogadom el, illetve a legyártásának elindításához gyártási előleget szoktam kérni, ami a végösszeg 30%-a. Ez az előleg természetesen a végösszegből levonásra kerül.
Ez az összeg mindkettőnk felé bizonyos biztosítékként szolgál.

A megrendelés menete:

A garázsválasztó menüpontban megtalálhatja az autójához ajánlott garázst.
Ha nem tudja eldönteni, segítséget kér, akkor vagy telefonon, vagy e-mailen szívesen elmondom Önnek, milyen garázst javaslok gépkocsijához.

Ha személyesen eljön hozzám, ott is megrendelheti a garázst, az előlegről adok egy papírt, ami a megrendelés visszaigazolása is egyben.

Ha elküldi megrendelését, akkor azt visszaigazolom Önnek, és elküldöm a számlaszámot, ahova a gyártási előleget várom. Ha megérkezik az előleg, akkor rá két napra megrendelem a ponyvát a ponyvakészítőtől. Azért ez a két nap várakozás, mert ha meggondolja magát, akkor lemondhatja még a megrendelést. De ha már megrendeltem a ponyvát, akkor azt, mint egy Önnek legyártott terméket, ki kell fizetnie, hiába mondja le a rendelését.
A ponyva elkészítését a gyártó 2 hét alatt vállalja (10 munkanap), majd postázza. Ezen idő alatt a vázat elkészítem.
Ha a garázs érkezési dátumát megtudom, azt e-mailben jelzem önnek, illetve ha megérkezett azt is, hogy mikor tudja átvenni a terméket.
Ha nem tudja személyesen átvenni, akkor természetesen ki tudom Önnek szállítani a címére, vagy egy előre megbeszélt helyszínre. Ennek a költsége Budapesten belül, illetve Budaörs 15km-es körzetében 5.000 Ft.
Budapesten-, illetve a fenti körzeten kívül a szállítási költség megbeszélés tárgyát képezi.

Egyedi garázsok rendelése, legyártása:

Az egyedi garázsoknál sajnos vannak korlátok, amik a felhasznált anyagok tulajdonságai, teherbírása a korlát. Minden egyedi garázsnál elődrendű szempont az Ön és gépjárműjének az épsége. Szélességben, hosszúságban van maximális korlát, míg magasságban minimális korlát. A garázs szélessége maximum 270cm lehet, hosszúsága pedig 690cm. Magasságának minimum 195cm-nek kell lennie, mivel az összegyűrődő ponyvát valahova el kell tenni.

Egyedi kívánságokat előzetesen egyeztetni kell, majd elküldöm a kész terveket.

Bármilyen egyedi garázs rendelésnél el kell fogadnia írásban az garázs tervét, árát, majd utána minden úgy mehet, ahogy fent le van írva. Az egyedi garázs ára a kívánalmak arányában alakul, de utólag, miután elfogadta, nem változik.